Сега ключа се нарича Христо Иванов, защото Борисов може да каже,

...
Сега ключа се нарича Христо Иванов, защото Борисов може да каже,
Коментари Харесай

Ето го тайният ключ на държавата! Разкри го Андрей Райчев

Сега ключа се назовава Христо Иванов, защото Борисов може да каже, че не поддържа Политическа партия, а Демократична България. Това сподели социологът Андрей Райчев в изборното студио на Нова телевизия. 

Той означи, че Христо Иванов е съумял да се отдели и то не със свои старания от  Политическа партия по време на предизборната акция.
-->
" Борисов внимаваше да не атакува Политическа партия и да не приказва нищо неприятно за " Демократична България ". Той има какво да каже, само че не сподели нищо. Това не е инцидентно. Струва ми се, че той ще употребява тази дипла.

Обратно в Демократична България - има една наклонност. Христо Иванов предлага един предправителствен развой на консенсус, т.е. той предлага диалог с Движение за права и свободи, ГЕРБ и на тях самите и който желае още. Ако те се схванат по толкоз основен и лютив въпрос като правосъдната промяна, на тази основа доста по-лесно ще създадат държавно управление за време ли, съдружно ли, подкрепено ли малцинствено и ще имат време да уточнят министър-председател, преференциален за двете страни ", съобщи още Райчев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР